Olen tänään suunnitellut, minkälaiset kakut leivon poikani 5-vuotissynttäreille. Toinen kakku tulee olemaan Finnairin lentokone ja toinen kakku maatilakakku. Tosin tänään lentokonetta vahvempi kakkuehdokas oli helikopteri... Katsotaan siis kumpi tulee... Lisäksi olen tekemässä kirjakakun äitini syntymäpäiville, vielä on vaan auki että miten saan sen kuljetettua ilman kunnon kakkualustoja ja -kupuja... Nämä kakut on jo suunniteltu siis, että millaisia tulisivat olemaan.

Tänään tilasin lisäksi kakkutarvikkeita Bake and Partylta. Alunperin piti tilata ulkomailta, mutten tähän hätään nyt ehtinyt. Haluan kerrankin kokeilla kakkuun jotakin muuta kuorrutetta kuin kermavaahtoa! Marsipaani tosin ei tule kysymykseen, koska inhoan sen makua sekä olen allerginen mantelille. Niinpä aion tänä viikonloppuna tehdä jonkinlaisen koekakun tai koeversion sokerimassasta. Tilaamani tuotteet eivät varmaankaan ehdi tulla tällä viikolla, mutta ei se mitään, tarkoitus on nyt vain kokeilla miten koko sokerimassajuttu edes onnistuu.

Olisin laittanut tänne jo jotain aiempia kuviani kakuista tai hääaskarteluistani yms., mutta valitettavasti meidän kaikki valokuvamme parilta viime vuodelta ovat tuhoutuneet kovalevyn mukana. Siinä samassa kyllä tuhoutui paljon muutakin... Toivo elää, että ne saadaan palautettua vielä, mutta se vaan on aika kallista lystiä kun ei kotikonstein nyt onnistu. Eli tällä hetkellä en oikein pysty laittamaan tänne mitään kuvia kakuista tai askarteluista. Mutta löysin kyllä tältä tietokoneelta parit ottamani kukkakuvat, ehkä voisin ne lisätäkin tänne, nimittäin valokuvaaminen on yksi rakas harrastus perheessämme ja pienellä pihallamme mahtuu kasvattamaan jonkin verran kukkia silmän iloksi.